HI, IK BEN ILSE

Enthousiast, creatief en een passie voor digitale- en content marketing. Hoor ik daar mijn naam?

Als consultant kwam ik de voorbije tien jaar in veel bedrijven. Zowel B2B als B2C.
Van marktleider in lichtschakelaars, lingerie-fabrikanten of de Vlaamse en internationale muziekindustrie. You name it, en ik heb er misschien gewerkt.

Naast het werk ben ik creatief bezig met verhalen vertellen. Ik beëindigde net drie jaar Drama & Woord, je vindt me elke zaterdagvoormiddag in de kunstacademie Lede voor de opleiding schrijven én ik volg ook nog eens Radio aan dezelfde academie.

Je leest het goed: stilzitten is niet aan mij besteed. Door het veelvuldig switchen van bedrijf/collega’s als freelancer ben ik van alle markten thuis en pas me moeiteloos aan aan elke bedrijfscultuur.

Ook aan de mijne?

Dat hangt ervan af.

Hoe serieus jij dat hele digital marketing verhaal neemt.
Want dat doe ik alvast. Ik ga niet voor quick-wins of holle woorden. Geen eindeloos lange powerpoints vol strategieën waar jouw medewerkers of klanten niets mee kunnen.

Wat je dan wél krijgt?

Toepasbare hands-on langetermijnstrategieën (een pak punten in Scrabble) en werkbare online marketingplannen in duidelijke en transparante taal. Ik bekijk alles met een frisse blik en breng ideeën aan tafel waar je zelf misschien niet zou opkomen.

Maar ik heb de mensen niet in huis om dit te doen?

Dan werk ik die plannen graag voor jou uit: contentkalenders, online campagnes op Facebook of Adwords, copywriting, beheer van jouw social media kanalen, een nieuwe website… voor alles heb ik een oplossing klaar. Ik doe het voor jou of geef jouw medewerkers de nodige opleidingen en tools om zelfstandig verder te kunnen.

En kan ik het zelf niet, dan heb ik een netwerk van betrouwbare freelancers en professionele partners waar ik regelmatig mee samenwerk.

Download mijn cv

Interesse in een frisse blik op jouw digitale marketing en/of content?

CONTACTEER ME VRIJBLIJVEND