Diensten

Social media consultancy

Aanwezig zijn op social media met jouw bedrijf is één ding. Succesvol aanwezig zijn is nog iets anders. Wil je doelgericht aan de slag gaan, dan heb je een duidelijke social media strategie nodig. Vergeet het achterna jagen van #like4likes en gooi die like & share campagnes asjeblief voor eens en altijd in de vuilnisbak. Wie is jouw doelpubliek en hoe bereik je die op de juiste manier met de juiste boodschap? Wat is een contentkalender en hoe stel je die op? Welke platformen zijn de juiste voor jou en hoeveel kost je dat?

Ook voor een content strategie ben je aan het juiste adres. Elke dag jouw social media kanalen vullen met relevante content is geen evidentie. Vaak heb je de tijd of mensen er niet voor. Maar door slimme tools, tips en een creatieve pen, help ik jou om elke keer opnieuw verrassend uit de hoek te komen.

Social media advertising

En omdat organische groei al even dood is als Google+, bekijken we ook de mogelijkheden van social media advertising. We stellen een budget voorop en plannen de nodige advertenties in om jouw content meer bereik te geven. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit alles netjes gemeten kan worden en jij elke maand perfect op de hoogte bent en blijft.

Community management

Community management is een vak apart. Vaak onderschatten bedrijven dit en komt het antwoorden op vragen of feedback van klanten via social media helemaal onderaan het prioriteitenlijstje. Wat is een redelijke termijn om te reageren en vooral: hoe reageer je? Hoe ga je om met klachten? Wat moet je met trolling op je pagina? Ik help je om duidelijke guidelines op te stellen voor je bedrijf zodat iedereen volgens dezelfde tone-of-voice reageert. Geen middelen of tijd om het zelf te doen? Dan doe ik het community management voor jou. Zo kan jij op je twee oren slapen.

Ook aan de slag met social media voor je bedrijf? Neem contact op en vraag vrijblijvend informatie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Online advertising (SEA)